zaterdag 18 september 2010

Heh lekker vakantie [1]


Zit IE dan hoor, lekker op het strand van Playa de Nogwattos. FF instaleren en dan kan het grote genieten gaan beginnen.
Koelbox, check! Parasol, check! Stoeltjes, check! Boeken, check! Zonnebril, check!
Insmeren met factor 21 en neerploffen. Zonnebril op het puntje van de neus en een snelle 360 graden scan maken. De locatie is misschien wel het belangrijkste wist IE.

Start links: jong stel met hun eerste koter. Snelle scan leert dat het gevaar van lawaai vervuiling daar klein is. Koter: in diepe slaap. Man: eikel. Vrouw: mwoa zesje. 10 graden verder, ingegraven dikke Duitsers midden 60. Snel 10 graden verder. Oeps! Clubje aso Engelsen dat weg ligt te branden terwijl ze hun roes uitslapen, klasse: ongevaarlijk zolang het slaapt. Volgende gebied is niet goed in te scannen ivm zon weerspiegeling in de zee, wel veel beweging en vrouwen stemmen. hmm veelbelovend. Rechterkant : Groepje jeugdige vrouwelijke toeristen, inschatting: 15 tot max 18 jaar. Zo'n 3 meter op aanvals afstand van dit groepje, 3 Spaanse adonissen (althans vinden zij zelf) met te veel lichaamsbeharing en zeker veel ouder dan de dames. Verder naar rechts: sukkel van 35 laat kind zien hoe je een vlieger nooit van de grond krijgt. Verveeld kijkend kind met optie op huilen. Ff onthouden, kan leuk zijn voor ff te lachen. Verder, corpulente,glimmende,kalende,lelijke,vieze,oude man in tanga.

En dat maakt de voorste 180 graden vol. De overige achter liggende 180 graden zijn in principe niet belangrijk daar men daar toch niet naar kan kijken. Eerste prognose: B plek met potentie tot B+. Zonnebril goed op de neus, boek in de aanslag, weer snelle scan maar nu met zonnebril goed op. yep! Alles goed gezien. Boek op een willekeurig bladzijde openslaan en de langzame observatie kan beginnen.

Met zonnebril is de kustlijn een stuk beter te zien en de contouren van de dames zijn veelbelovend, het zijn er een stuk of 6 en allen zonder mans persoon. Top! Dit wordt zijn "lees stand" lekker makkelijk zo recht voor hem. Het zonnetje brand lekker en een koel windje, nu nog een hele mooie meid om naar te kijken en de dag is perfect. Alsof er een hogere macht heeft meegeluisterd komt er een babe gelijk Ursula Andress 
-007 Dr. No(1962)-
of (voor de jonge kijkers) de even mooie Halle Berry -007 Die another day (2002)- uit de zee schuifelen. Hij houdt zijn adem in, waar gaat ze zitten, of liever nog, liggen. Hopelijk wel in zijn radar bereik. Tergend langzaam loopt ze richting de Spaanse adonissen, NEE!!! Om toch licht af te buigen naar het hoger gelegen strand waar hij ook zit. YES!!YES!! ze loopt nu recht op hem af. Het zweet loopt nu van zijn hoofd en automatisch houdt hij zijn adem in en duwt hij zijn borst wat vooruit. Ze legt zich neer op nog geen 5 meter afstand recht voor zijn neus. Dit word genieten, ze moet zich eerst afdrogen en dan insmeren… Snel een biertje erbij pakken. Met nog steeds ingehouden adem staat hij op en loopt zo breed mogelijk naar de koelbox om zijn biertje te pakken. Snel zitten denkt hij en keert zo snel als met ingehouden adem en breed lopen mogelijk is naar zijn troon. FUCK!!! Staat er een mager vervelend pokke ventje zijn spullen neer te kwakken precies tussen hem en Ursula! Gaat weg EI!Pleurt een eind naar rechts naar het lelijke mensen strand! Hij schreeuwt het bijna uit.

Ondertussen is sukkel met zijn vlieger al struikelend onderweg richting de parasol en wordt gehinderd door de corpulente,glimmende,kalende,lelijke,vieze,oude man in tanga die zijn rek en strek oefeningen aan het doen is. Daardoor struikelt sukkel en klapt tegen de parasol, die op zijn beurt door de lucht vliegt en op het jonge stel met hun eerste koter terecht komt, kind wakker, janken, clubje aso Engelsen dat weg ligt te branden terwijl ze hun roes uitslapen ook wakker, ingegraven dikke Duitsers midden 60 verhogen de verdediging en beginnen betonnen wanden rond hun kuil te storten.

In de 180 graden achter hem zit ik en noteer : Eerste prognose: A plek, met potentie tot A+ 

Geen opmerkingen: