zaterdag 15 januari 2011

XXX

Hier had ze de hele week naar uitgekeken. Met haar zwarte glimmende laarzen tot net onder haar knieën en haar lange zwarte haar extensies betrad ze de ruimte. Daar stond hij. Hij had haar niet in de gaten toen ze hem voorzichtig benaderde. Het was zeker een dag geleden toen ze hem had achtergelaten in deze ruimte, helemaal alleen.

Hij schrok en zijn huid trilde toen ze hem een zacht tikje op zijn billen gaf. Haar hand gleed even af langs zijn been om weer om hoog over zijn rug naar zijn nek te gaan. Hij herkende er de hand van de meester in. Weer rilde hij even en keek voorzichtig opzij. Het was haar en ze zag er op haar best uit vond hij. Dat betekende dat ze hem de volle aandacht zou geven vandaag, ze zou hem uit putten, net zo lang tot ze beiden dampend van het zweet, uitgeput en tevreden weer uit elkaar zouden gaan. Alleen zij kon hem zo opzwepen dat hij die ritmische beweging zolang kon volhouden. Zodra hij ook maar iets verzwakte tikte ze hem zachtjes maar toch ferm op zijn billen en zette haar hakken dieper in zijn lenden. Harder wilde ze het, harder! Zij bepaalde nu eenmaal in deze relatie en hij vond dat prima zo.

Zij wist op haar beurt dat hij haar met vertrouwen liet leiden en dat deed ze vol overgave. Hier was ze goed in. Zonder hem ook maar het minst te vernederen nam ze de leiding en leidde hem en zich zelf naar het hoogste punt. Hij draaide in de raarste bochten en naar mate ze dichter bij het eindpunt kwamen werd zijn ademhaling zwaarder en zwaarder. De damp steeg op van zijn warme huid. Zij slaakte een gilletje van genot toen hij briesend op het hoogste punt kwam. Ze gaf hem een klopje in zijn nek. Het was weer een fijn ritje heuvel opwaarts geweest op Tripple X, haar volbloed hengst.

Geen opmerkingen: